[ شناسه خبر : ۴۱۵۵۷ ]
[ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 0 دقیقه ]
فیلم؛
فراوردهای از جنس یاقوت سرخ طارم
اواسط پاییز، طارم حال و هوای دیگری دارد. عطر خوش رب انار در کوچهباغها به مشام هر رگذری میرسد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ برداشت انار از انارستانهای این شهرستان و تهیه رب انار بهعنوان پرطرفدارترین چاشنی غذایی، از جمله فعالیتهای روستانشینان این خطه شمالی در روزهای پاییز است.
بیشتر بخوانید
انار طارم از لحاظ طعم تا رب دارای سه نمونه است که شامل طعم شیرین، ترش و ملس میشود. باغداران این شهرستان هر ساله در فصل پاییز، با جوشاندن و غلیظ کردن آب انار، به صورت کاملاً سنتی رب تهیه میکنند.
انتهای خبر/